Peter M. Riemslag Baas
beeldproducent film en foto

Contact M: 06-39757001

Voor de vastgoedsector

... vast goed in beeld ...

 

Tot de vastgoedsector worden gerekend de ontwerpers (architecten), bouwbedrijven, makelaars, en projectontwikkelaars.

Of het nu gaat om het volgen van een bouwproject, het in de verkoop of verhuur zetten van particulier of zakelijk onroerend goed of om het portfolio van je bedrijf op een aantrekkelijke manier zichtbaar te maken op de eigen site, in alle gevallen is beeld als aanvulling op beschreven kenmerken essentieel. Het project komt tot leven. De potentiële koper of huurder wordt geïnteresseerd door de beleving die het beeld met zich meebrengt.

 

Speciaal voor de vastgoedsector hebben wij een aantal pakketten samengesteld die wij hieronder (inclusief bijbehorende prijs) hebben samengevat.

 

Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op. Geheel vrijblijvend.

 

Video

Rondom interactief

Stilstaand beeld

Een video krijgt aandacht. Het bedrijfspand, woning of vakantiehuisje, krijg je in één tot anderhalve minuut krijg je zowel van binnen als van buiten een goed beeld. Aan video kun je met voice over direct relevante informatie toevoegen. Ondertiteling kan daarbovenop nog ondersteunend werken. Luisteren en kijken is meer natuurlijk dan lezen. Niet voor niets is video zo populair!

 

Prijzen:

- 1-1,5 min. video: EUR 350 ex BTW;

- Voice-over: EUR 75 ex BTW (voice-over tekst afgestemd op video aan te leveren)

- Ondertiteling van voice-over: EUR 5ex BTW per minuut

- Muziek (rechtenvrij) EUR 20 ex BTW

 

All in (afgerond) EUR 450 ex BTW.

 

In de prijs is - uiteraard - de toestemming begrepen voor gebruik en verspreiding door opdrachtgever.

 

 

Rondom interactief - ook wel 360 graden fotografie genoemd - is feitelijk een combinatie van stilstaand beeld en video.

 

Reeksen van foto's worden samengevoegd tot één beeld waarin de kijker - niet gestuurd door het tempo van de video-editor - op eigen tempo de beleving van het onroerend goed en/of de omgeving tot zich kan laten komen. Ook hier kan een voice over extra informatie toevoegen die niet in beeld is weer te geven. Bovendien kan een 360 graden rondleiding interactief worden gemaakt door speciale knoppen die de bezoeker van de ene naar de andere ruimte brengt of andere informatie toont die je onder de aandacht wilt brengen.

 

Een voorbeeld is de locatie van het Brabants Historisch Informatie Centrum, gelegen aan de Citadellaan te 's-Hertogenbosch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een meer eenvoudige versie kunt u bekijken door op deze link te klikken.

Zie ook mijn blog.

 

De prijs voor één rondom, interactieve presentatie van onroerend goed begint bij EUR 199 ex BTW. Bij meerdere 360 graden presentaties op één locatie kunnen worden deze door interactieve navigatie met elkaar verbonden, kan gesproken tekst (voice over) worden toegevoegd, tekst en nog veel meer. Maatwerk dus, waar wij u graag persoonlijk meer over vertellen.

 

 

 

 

Een pand kan goed in beeld gebracht worden met een selectie van 20-30 foto's.

De kosten daarvan bedragen EUR 300 ex BTW.